AktualnościPrace i dokumenty RegionuInformacje dla związkowcówSzkolenia
Szkolenia
Szkolenie dla społecznych inspektorów pracy
2017-03-07
Szkolenie dla społecznych inspektorów pracy
Region Wielkopolska Południowa oraz PIP w Ostrowie Wlkp. zapraszają na szkolenie dla nowo wybranych społecznych inspektorów pracy

Wszechnica Społecznego Inspektora Pracy przy Regionie NSZZ „Solidarność” Wielkopolska Południowa wraz z Oddziałem Państwowej Inspekcji Pracy w Ostrowie Wielkopolskim zapraszają na bezpłatne podstawowe szkolenie dla nowo powołanych społecznych inspektorów pracy: zakładowych, oddziałowych ( wydziałowych ) oraz grupowych .

Celem szkolenia jest przekazanie niezbędnych wiadomości z zakresu prawnej i technicznej ochrony pracy oraz praw i obowiązków społecznego inspektora pracy.

Dwudniowe seminarium odbędzie się 29 – 30 marca br. w godz. 8.30 – 15.00 w siedzibie Oddziału PIP w Ostrowie Wlkp. ul. Grabowska 29. / sala konferencyjna /

Zainteresowane osoby prosimy o zgłoszenie chęci udziału w szkoleniu do sekretariatu Zarządu Regionu NSZZ „Solidarność” w Kaliszu tel. 62 / 767 11 14 lub e-mail : regionwlkp@poczta.fm

Szczegółowych informacji udziela przewodniczący Wszechnicy Społecznego Inspektora Pracy – Jarosław Walczak z-ca przewodniczącego Zarządu Regionu - tel . 665 143 131