AktualnościPrace i dokumenty RegionuInformacje dla związkowcówSzkolenia
Ankieta informacyjna

Kliknij poniższy link, aby pobrać Ankietę informacyjną organizacji związkowej NSZZ "Solidarność"

files/editor/Ankieta%20informacyjna%20komisji%20zakladowej%20NSZZ.pdf

Przypominamy o obowiązku składania do Zarządu Regionu Ankiet Informacyjnych

Obowiązek regularnego przekazywania kart ewidencyjnych według stanu na koniec czerwca oraz grudnia wynika z Uchwały KK nr 8 z dnia 13.04. 2005 r. ws zasad tworzenia i rejestracji organizacji zakładowych i międzyzakładowych. W ankiecie trzeba podać m.in. aktualne dane kontaktowe oraz ilość członków organizacji.

Ankietę Informacyjną należy złożyć w Zarządzie Regionu również wtedy, gdy zmienia się np. adres siedziby komisji zakładowej, numer telefonu czy e-mail lub zmianie ulegają pełnione funkcje członków w danej organizacji.

Wypełnione ankiety można przekazać drogą elektroniczną na adres:regionwlkp@poczta.fm (sekretariat ZR) lub  jarekwalczak@o2.pl (Jarosław Walczak, zastępca Przewodniczącego ZR), przesłać faksem na nr 62 767 11 76 lub dostarczyć osobiście do siedziby ZR lub Oddziału w Ostrowie Wlkp.