Przekaż 1% podatku
Daj szansę Wiktorii Szymczak
2014-02-07
Daj szansę Wiktorii Szymczak
Wiktoria ma dziś 5 lat. Urodziła się z wadą serca. W wieku 6 miesięcy przeszła skomplikowaną operację zamknięcia dwóch dziur w sercu, poszerzenia tętnic, rekonstrukcji zastawki oraz usunięcia tętniaka. Po operacji leżała 25 dni w śpiączce.

Twój dar 1% podatku , dar serca pomoże w dalszej rehabilitacji małej dziewczynki.

Wiktoria ma 5 lat. Urodziła się z wadą serca. W wieku 6 miesięcy przeszła skomplikowaną operację zamknięcia dwóch dziur w sercu, poszerzenia tętnic, rekonstrukcji zastawki oraz usunięcia tętniaka. Po operacji leżała 25 dni w śpiączce. W trakcie tego doszło do uszkodzenia mózgu co spowodowało bezwład całego ciała.

Dziś wygląda tak, bo ojciec się nie poddał. Walczy, walczy, walczy. Rehabilituje, rehabilituje, rehabilituje.

Mimo, że pojawiają się kolejne problemy (niedomykalność zastawek i arytmia serca), po wielu miesiącach walki postępy są ogromne. Nie można jednak przerwać rehabilitacji. Ale potrzeba na to środków pieniężnych.

Twój dar, każda złotówka jest nieoceniona.

NIC Cię TO NIE KOSZTUJE, A DAJESZ ŻYCIE.

Fundacja Dzieciom POMAGAJ

numer KRS 0000285433