Szkolenia
„Krajówka” pod wrażeniem
2018-10-22
Wzmocnienie kompetencji działaczy w szkoleniu dotyczącym legislacji i stanowienie prawa

W związku z realizacją projektu pn. Usprawnienie procesu stanowienia prawa, Komisja Krajowa NSZZ "Solidarność" w ramach cyklu, zorganizowała w Karpaczu 2,5 dniowe szkolenie „Rola przedstawicieli „NSZZ „Solidarność” w procesie legislacji i stanowienia prawa pracy” dla przedstawicieli organizacji zakładowych z Regionu NSZZ "Solidarność" Wielkopolska Południowa.

Do ponownej współpracy z KK zaproszona została nasza ekspert BKN, Elżbieta Wdowczyk, trener dialogu społecznego, od kilku lat, z ramienia KK, prowadząca szkolenia również w wielu regionach NSZZ "Solidarność".

Grupa 20 uczestników znakomicie oceniła szkolenie i prowadzącą. Fenomenalną atmosferę stworzyli na szkoleniu uczestnicy, u których aktywna praca i pogłębianie znajomości zagadnień w zakresie prawa, szła w parze z poczuciem humoru.

Nadzorująca szkolenie z ramienia KK – Elżbieta Wielg, kierownik Działu Programów Europejskich, była zauroczona. „Byliście rewelacyjni. To najlepsza grupa, z jaką miałam w tym programie okazję współpracować. Nie pozwólcie, aby Ela zrezygnowała z prowadzenia szkoleń".

Za podniesienie świadomości prawnej, za pozytywny wizerunek działaczy naszego regionu, za uśmiech, za kreatywność, za błyskotliwość, za wspaniały nastrój serdecznie dziękujemy:

Madzi i Anecie z Jutrzenki Colian, Beacie z MZDiK, Kasi z „PROSNY”, Annie i Dominice z Oświaty Pleszew, Madzi i Andrzejowi z Oświaty Rychtal, Andrzejowi z Oświaty Kalisz, Jakubowi z MZGM, Zbyszkowi i Michałowi z Poczty Polskiej, Andrzejowi i Arkowi ze ZMER, Bogdanowi i Wojtkowi z Nestle, Mariuszowi z PKP CARGOTABOR, Ryszardowi z Wodkanu i Przemkowi i Karolowi z Nordglass.

Dziękujemy Madzi Grabowskiej za zdjęcia.