AktualnościPrace i dokumenty RegionuInformacje dla związkowcówSzkolenia
Szkolenia
Stwórz profesjonalną organizację związkową
2016-12-21

Zapraszamy do udziału w szkoleniu „Profesjonalizm organizacji związkowej”, które dobędzie się 12 – 13 stycznia 2017 r. w Kaliszu. Dwudniowe warsztaty poprowadzi Maria Kościńska, trenerka z Działu Szkoleń Komisji Krajowej. Celem szkolenia „Profesjonalizm organizacji zakładowej” jest przede wszystkim wypracowanie strategii działania organizacji zakładowej oraz poprawienie relacji interpersonalnych w organizacji. - Szkolenie ma pokazać jak opracować plan działania dla organizacji zakładowych na określony czas - podkreślą Maria Kościńska. - Ważne jest, żeby zbudować wśród związkowców świadomość, że każdy może wpływać na sposób funkcjonowania komisji zakładowej. Warto w tym miejscu zaznaczyć że dzielenie się informacjami także wpływa na budowanie partnerskich relacji w miejscu pracy – wyjaśnia trenerka KK.

Chętnych do udziału w szkoleniu prosimy o zgłaszanie się do sekretariatu Zarządu Regionu. O uczestnictwie w szkoleniu decyduje kolejność zgłoszeń