AktualnościPrace i dokumenty RegionuInformacje dla związkowcówSzkolenia
Szkolenia
Szkolenie Rozwój związku już w listopadzie
2016-10-12
Szkolenie Rozwój związku już w listopadzie
Zachęcamy do wzięcia udziału w szkoleniu przygotowanym przez ekspertów w z Działu Szkoleń Komisji Krajowej NSZZ „Solidarność”

Już 29 i 30 listopada odbędzie się szkolenie „Rozwój związku”, które poprowadzi Janusz Zabiega, trener z Działu Szkoleń Komisji Krajowej. Dwudniowy kurs odbędzie się w siedzibie Zarządu Regionu NSZZ „Solidarność” Wielkopolska Południowa.

Celem szkolenia jest zdobycie przez uczestników praktycznych umiejętności, które pomogą rozmawiać z innymi pracownikami w zakładzie pracy i zachęcić ich do organizowania się w związek.

Pierwszeństwo udziału w szkoleniu mają osoby, które już uczestniczyły w warsztatach prowadzonych przez trenerów KK – „Bycie liderem to zobowiązuje” oraz „Profesjonalizacja organizacji zakładowej”, gdyż razem ze szkoleniem "Rozwój związku" tworzą pewien zamknięty cykl szkoleń, jednak zachęcamy wszystkich zainteresowanych do udziału w warsztatach.

Chętnych do udziału w szkoleniu „Rozwój związku” prosimy o zgłaszanie się do sekretariatu Zarządu Regionu. O udziale w warsztatach decyduje kolejność zgłoszeń.

Kolejne szkolenia przygotowane przez KK odbędą się dopiero w 2017 r.

(mp)