E-podatki i e-sprawozdania – kolejne szkolenia w Ostrowie i Kępnie
2019-01-10

W celu omówienia i wyjaśnienie czynności i działań, które muszą wykonać organizacje NSZZ "Solidarność" przy sporządzaniu i elektronicznej wysyłce sprawozdań finansowych oraz elektronicznego przekazywania zeznania CIT 8, Z-ca przewodniczącego ZR Elżbieta Wdowczyk organizuje kolejne spotkanie informacyjne w:

Ostrowie (dla organizacji z terenu Ostrowa i Krotoszyna) – w czwartek 24 stycznia 2019 r, w Klubie Nauczyciela – ul. Królowej Jadwigi 8, - godz. 11.00

Kępnie (dla organizacji z terenu Kępna, Ostrzeszowa, Wieruszowa) – w poniedziałek 28 stycznia 2019r, w sali NSZZ "Solidarność" w szpitalu w Kępnie,  - godz. 10.30

W spotkaniu powinni uczestniczyć przewodniczący komisji i skarbnicy, i osoby zajmujące się rozliczeniami księgowymi dla organizacji.